Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

Vörös törkölypálinka

Törkölypálinka… mondják, és sokaknak felrémlik egy kezdetleges technológiával, értékmentés gyanánt elkészített méregerős ital, amit csak a legedzettebbek tudtak őszinte mosollyal az arcukon elfogyasztani. Pedig a műfajban rejlő lehetőségek olykor még a szakemberek képzeletét is felülmúlják..

Az Aranyharmat Vörös Törköllyel a pálinkakülönlegességek kedvelőinek szeretnénk meglepetést okozni. A Balaton felvidékről származó Pinot Noire fajtából bordeaux-i technológiával készített vörösbor törkölye kiváló alapanyagul szolgált elképzelésünk megvalósításához. A szőlőfajta elsődleges fajtajellegének köszönhetően hízelgő, mégis karakteres, egyedien parfümös illatú pálinka született, mely illatélmény intenzitása kóstolás közben az ízérzetben is meghatározó. A vörösborok ízvilága, a bogyós gyümölcsökre emlékeztető felhangok a színtiszta törkölypálinka testességével és hosszan tartó lecsengésével kísérve olyan komplex italgasztronómiai élményt nyújt, amely képes a törkölypálinka fogalmát a pálinkák rangsorának igen előkelő helyezettjévé tenni.

A szerző ajánlása:

Fogyasztását ajánljuk tartós barátságok megpecsételéséhez, valamint szépkorba hajló üzleti partnereink megajándékozásához. Népi megfigyeléseink alapján hatása hosszan tartó elmélyült gondolkodások gyors és szabatos, esetenként velős összegzését segíti. Zenehallgatáshoz kiváló csendestársunkká válhat. Kellő mennyiség elfogyasztása után mi magunk válhatunk csendes társsá…

Térfogat: 0,5 liter
Alkoholtartalom: 45% ± 0,2%
Összetevők: vörös törkölypálinka, kezelt ivóvíz
Méretek: 80(mm) x 80(mm) x 188(mm)
Tömeg: 1260 g

Itt rendelhet pálinkát!

Ha szeretne pálinkát rendelni, kattintson a megrendelés gombra, majd válassza ki a megfelelő tételeket! Egészségére!

Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”