Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

Szabolcsi szilvapálinka

A szilvapálinka nem egy a sokféle pálinka közül, fogalma már-már összekapcsolódott magával a pálinka kifejezéssel. Egy dolog bizonyos, ha valakit megkérünk, hogy soroljon fel három pálinkafajtát, amit ismer, a szilva biztosan köztük lesz. Ennek megfelelően számtalan fajtájú és minőségű pálinka fellelhető a piacon. Így hát kézen fekvő volt számunkra, hogy pálinkakészítési filozófiánkat, ízlésvilágunkat egy szélesebb körben ismert műfaj sokszínű mezőnyében is definiáljuk… természetesen a lécet ez esetben is igyekeztünk magasra tenni.

A Kárpát – medencében a 16. századtól őshonos a szilva, mint gyümölcs. Pálinkánk alapanyaga az eredetvédett szatmári termőtáj közvetlen szomszédságából származik. Alapanyaga, a kései érésű és szüretelésű Stanley fajta, mely férfias mégis selymes ízharmóniát tükröz, diszkrét aromája, határozott fajtajellege és egyedülálló zamata garantálják a szikrázóan kristályos párlat és finoman kesernyés mandulára emlékeztető magzamat összhangját.

Szilvapálinkánk esetében kifejezetten arra törekedtünk, hogy a korszerű, egy utas lepárlási technológia nyújtotta varázslatos illat és aromagazdagságot ötvözzük a szilvapálinkához olyannyira hozzátartozó, inkább a kisüsti pálinkák ízvilágára jellemző testességgel, hosszú utóízzel és édességgel.

A szerző ajánlása:

Ajánljuk a fáradt vándor frissítésére, a napi rohanást követően gondolatok rendezésére, békés, mégis erőt adó nedűnek, valamint étkezések kezdő és záró italának. Kismértékű fogyasztása jótékonyan hat az idegrendszer ingerület-átviteléért felelős receptoraira, melynek köszönhetően elhagyhatók a depresszió, alvászavar és étvágytalanság ellen szedett készítmények. az OEP sajnos még nem támogatja.

Térfogat: 0,5 liter
Alkoholtartalom: 43% ± 0,2%
Összetevők: szilvapálinka, kezelt ivóvíz
Méretek: 80(mm) x 80(mm) x 188(mm)
Tömeg: 1260 g

Itt rendelhet pálinkát!

Ha szeretne pálinkát rendelni, kattintson a megrendelés gombra, majd válassza ki a megfelelő tételeket! Egészségére!

Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”