Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

Szabolcsi almapálinka

Noha a magyar almatermesztés világhírét a szabolcsi almafajták alapozták meg, az italkészítésben az alma, alapanyagként – részben az elmúlt évtizedek mennyiségorientált szemléletének köszönhetően – inkább mint jótékony mellékszereplő, mint a mennyiséget növelő, ám az arctalanságba burkolózó csendestárs kapott szerepet.

Az Aranyharmat Pálinkamanufaktúra célkitűzései közt szerepelt az alapításkor, hogy e méltán világhírű termőtáj és gyümölcs egymásra találásának varázsát a pálinkabarát emberek poharába kondenzálja, – a szó átvitt és valódi értelmében – hogy az almapálinka fogalma ismét valódi rangján méltasson és méressen.

Párlatunk gyümölcse a napsütéses Szabolcsban terem. A közvetlenül feldolgozás előtt szüretelt, kiváló minőségű, teljesen érett, hibátlan Jonagold és Golden almák húsa tiszta és ízes, viaszos héja feszes és illatos. A frissen szüretelt gyümölcs felejthetetlen zamatú, összetéveszthetetlen aromájú, tiszta és természetes ízekkel rendelkezik. Valljuk, hogy ez a magas minőségű és szigorú technológiával erjesztett alapanyag a pálinkakészítés alfája… A belőle születő pálinka rövid érlelés után igazi prémiumkategóriás párlatot eredményez.

A szerző ajánlása:

A pálinkát kóstolva érzékiséget, eleganciát, nőies lágyságot mégis határozott és telt ízvilágot tapasztalhatunk, melyben a gyümölcsfajtákra jellemző aromák, az almahéjból áradó zamat és nagyanyáink almás lepényére emlékeztető illatok keverednek. Ajánljuk baráti összejövetelek, családi ünnepek köszöntőitalának, és természetesen ajándéknak sem utolsó!

Térfogat: 0,5 liter
Alkoholtartalom: 43% ± 0,2%
Összetevők: almapálinka, kezelt ivóvíz
Méretek: 80(mm) x 80(mm) x 188(mm)
Tömeg: 1260 g

Itt rendelhet pálinkát!

Ha szeretne pálinkát rendelni, kattintson a megrendelés gombra, majd válassza ki a megfelelő tételeket! Egészségére!

Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”