Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

Sárga törkölypálinka

A napfényben kiemelkedően gazdag évjáratnak köszönhetően teljesen egészséges, a Balaton-felvidéken termesztett, túlérett (25-26 mustfokkal szüretelt) Tramini és Chardonnay szőlőfajták kíméletesen préselt törkölyéből készült nedű. Igazi különlegesség.

Ez a pálinka szakít a törköly hagyományaival. Markánsan könnyed, illata gyümölcsös, parfümös, miközben dióra emlékeztet, mégis minden benne van, ami egy jó törkölyt jellemez. Egy-két év érleléssel selymesebbé válva még többet nyújt. Ajánljuk elmélkedéshez, baráti beszélgetések vagy ünnepi étkezések záró italaként.

A szerző ajánlása:

“Férfitársaim! Ha kedvesüket e remek pálinka kizárólagos birtokosaként felbuzdulva szeretnék bevezetni a pálinkafogyasztás rejtelmeibe, kérem, semmiképp ne eme itallal tegyék! Ez a pálinka értést kíván, mely nyelvi tapasztalat komoly gyakorlás árán sajátítható el. Ugyanakkor a markánsabb, karakteres ízek tapasztaltabb kedvelőit egyből leveszi a lábukról… Egy ilyen tartalmas alapanyagból a megfelelően kiválasztott technológiával kifejezetten hosszú életű, többszólamú pálinka születik, amely félévente újra kóstolva más és más arcát mutatja, míg végül azt vesszük észre, egyszer csak elfogyott…”

Térfogat: 0,5 liter
Alkoholtartalom: 45% ± 0,2%
Összetevők: törkölypálinka, kezelt ivóvíz
Méretek: 80(mm) x 80(mm) x 188(mm)
Tömeg: 1260 g

Itt rendelhet pálinkát!

Ha szeretne pálinkát rendelni, kattintson a megrendelés gombra, majd válassza ki a megfelelő tételeket! Egészségére!

Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”