Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

Kékfrankos szőlőpálinka

A hazai pálinkák palettáján évek óta növekvő mértékben üde színfoltot jelentenek az illatos fehér szőlő pálinkák. Ennek ellenére a mi választásunk nem a véletlen műve. Az Aranyharmat Pálinkamanufaktúra filozófiájának fontos építőköve a szőlőpálinkák iránti elkötelezettsége, hiszen szőlő-, és bortermelő országként hazánk szőlőtermesztői és szőlőtermelői adottságainak elismertsége még hagy kívánni valót maga után.

Valljuk, hogy hazánk legelterjedtebb kék szőlő fajtája, a kékfrankos, mint hungarikum, prémium pálinka alapanyagaként is megállja a helyét egy, a szőlőpálinkák erényeit a megszokottól eltérő módon bemutató darabban. Szerintünk nem tévedtünk… tegye próbára ön is.

Az Aranyharmat Kékszőlő Pálinka a Mátraaljáról származó 20 mustfokkal, teljes érésben szüretelt, egészséges, válogatott kékfrankos szőlőből készült, amely kiváló minőség hazai kistermelő munkáját dicséri.
A kék szőlők jellemzően extraktban és csersavakban gazdag, férfias ízvilágú bort adnak, melyek savai harmonikusak és elegánsan határozottak. Megfelelő technológiával ez az arculat átörökíthető a cefrébe, majd az abból születő pálinkába is, ezért az erjesztési folyamat itt is meghatározó a végtermék szempontjából. A főzőmester gondossága, tapasztalata és a legkorszerűbb technológia találkozásának eredményeképp a kékfrankos szőlő pálinka markáns, erősen gyümölcsös és illatos párlatot eredményez, melyet édeskés ízvilág, hosszú lecsengés és a fajtajelleget magában hordozó retrográd ízérzet tesz teljessé.

A szerző ajánlása:

Pálinkánk fogyasztását ajánljuk a nap és a hét bármely szakában, cselekvőképességük teljes tudatában…azaz fogyasszák, amikor jól esik. De csak akkor! Mellékhatásként arctáji vérbőség, kifinomultabb humorérzék és fiatalos lendület jelentkezhet. Gépjármú vezetése, nehézgépek üzemeltetése és nézeteltérések kezelése a fogyasztást követően határozottan ellenjavallt.

Térfogat: 0,5 liter
Alkoholtartalom: 43% ± 0,2%
Összetevők: szőlőpálinka, kezelt ivóvíz
Méretek: 80(mm) x 80(mm) x 188(mm)
Tömeg: 1260 g

Itt rendelhet pálinkát!

Ha szeretne pálinkát rendelni, kattintson a megrendelés gombra, majd válassza ki a megfelelő tételeket! Egészségére!

Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”