Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

Bevezető időszak

Kedves Barátunk, Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözöllek az Aranyharmat Vásárlói Közösség oldalán!

Ahogy a fenti sorból láthatod az Aranyharmat nem csak egy márkanév, nem csak egy pálinka, hanem kicsit más, több kíván lenni. Termékeink a hagyományos kereskedelmi csatornákon keresztül nem, csak közvetlenül tőlünk vásárolhatók meg. Kereskedelmi rendszerünk egyik alapgondolata az, hogy  Ti, a pálinkáinkat kedvelők és vásárlók közvetlenül velünk álljatok kapcsolatban, ne egy nagy élelmiszerkereskedelmi lánc egyik zsúfolt polcával, vagy egy személytelen webshoppal.

Hiszünk, abban, hogy ami régen évszázadokon, évezredeken keresztül bevált, abban van valami.

Amellett, hogy a közvetlen, mondjuk úgy termelői értékesítés, vagy a klasszikus, a szó régi értelmében vett kereskedőtől történő vásárlás közelebb áll a „vásárló-eladó” hagyományos, talán ősinek is mondható eszményéhez, a módszert a kor technikai adottságaira ültetve számos előnyt szeretnénk nyújtani Számotokra. Természetesen az érem másik oldalaként ez lehetőségeket kínál nekünk, hogy jobban megfeleljünk az igényeiteknek, hogy a magas minőségű terméket versenyképes áron kínálhassuk, és olyan hozzáadott értékkel is elláthassuk, amilyenekhez a ma szokványos kereskedelmi csatornákon keresztül nem jutnátok hozzá.  Hiszünk abban, hogy ez az út hitelességünk záloga is, és visszajelzéseitek által még többet tanulhatunk.

De mitől leszünk vásárlói közösség….? Ha ezen sorokat olvasod, biztosan pálinkakedvelő vagy, netán egy szép ajándékot keresel egy szeretted számára, a lényeg, hogy valamilyen formában találkozol pálinkáinkkal, és akár vásárlóként megtisztelsz bennünket a bizalmaddal. Nos, jó tett helyébe jót várj, szokták mondani…

Értékesítésünk megkezdését követően fél-egy éven belüli időszakban a Közösség bevezető időszaka lezárul. A vásárlás továbbra is egy egyszerű regisztrációt követően lehetséges, ám a háttérben már nagy változások lesznek felfedezhetők. Annyit ígérhetünk, ha ezen időszak alatt vásárolsz tőlünk, akár egyetlen palack pálinkát is, természetesen mindenről értesíteni fogunk, és az indulás pillanatától fogva közösségünk tagjaként számos előnyben részesülhetsz majd!

Nem célunk, hogy ezen sorokkal vásárlásra ösztönözzünk Benneteket, későbbi, még Számotokra ismeretlen előnyök megszerzéséért. Jelen gondolatokkal jelezni szeretnénk, hogy amellett, hogy pálinkáink fogyasztását a legjobb szívvel ajánljuk Nektek, és bízunk abban, hogy mihamarabb vásárlóink közt tudhatunk, érdemes nyomon követnetek bennünket, híreinket, a honlap változásait.

Ha soraink felkeltették az érdeklődésed, kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk emailben!

Addig is bízunk benne, hogy pálinkáinkat örömmel fogyasztjátok, és hozzájárulhatunk a Számotokra fontos pillatok megpecsételéséhez.

Üdvözlettel:

Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

.


Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”