Aranyharmat Pálinka Manufaktúra

A pálinkáról általában

Kétségtelen tény: a pálinka lelke az alapanyagban rejtőzik.

Ezért figyelünk oda a gyümölcsre már a beszerzés előtt. A termőhely kiválasztása csak a kezdet, a szüret a gyümölcs teljes éréskor történik, a feldolgozás és erjesztés folyamatos ellenőrzés és irányítás mellett zajlik, a lepárlás időpontja és az alkalmazott technológia pedig a gyümölcs függvénye. Úgy van! A kiválasztott technológia a gyümölcstől függ.

Távolságtartással kezeljük azt a véleményt, hogy egy adott lepárló berendezés egyforma „eredményességgel” tárja fel minden gyümölcsfajta lényegét, és a jó pálinkához elég csupán a legjobb desztilláló szerkezet megtalálása és birtoklása. Mi mást vallunk, és ennek okán taposunk új utat magunknak. Ezért keresünk meg és dolgozunk olyan partnercégekkel, akik főzési szakértelmére és a lepárló technológiájukra rábízhatjuk az alapanyagot, mert a saját lepárlási technológiánk és a berendezés adottságainak ötvözésével végeredményben azzal gazdagodunk, amit birtokolni szeretnénk. Ez az irányelv szabad utat enged a lehetőségeink kiszélesítésére, a valódi és kompromisszumoktól mentes minőség biztosításához.

Az elmúlt századok tapasztalataiból rögzült és generációkon keresztül hagyományozódott keretek iránti tisztelet mellett a kísérletezés és az új felfedezésének öröme ösztönzi munkánkat. Olyan ösvényen járunk, mely bár ismerős tájon vezet keresztül, de szegélyét kalandvágyunk rajzolja.

Hiszünk abban, hogy a hagyományos eljárások és a modern technológia frigyéből olyan párlatok születnek, melyek mindkét szülőjének legnemesebb tulajdonságait viselik magukon.  Bízunk abban, hogy párlataink a hagyománytisztelők mellett mindazok tetszését is elnyerik, akik különlegességekre kíváncsian kalandoznak a pálinkák világában.

 


Üdvözüljük weboldalunkon!

Az Aranyharmat Pálinka elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Amennyiben elmúlt 18 éves kattintson a BELÉPÉS gombra!

Aranyharmat Pálinka
Üdvözöljök az Aranyharmat Pálinka Manufaktúra oldalán!
Köszöntjük fogyasztóink között.
Önt (téged?) regisztrálta egy ismerőse, így elérhetővé vált Ön számára az Aranyharmat pálinkák teljes kínálata, valamint lehetősége nyílik ajándék, kedvezmény, visszatérítés, vagy jutalék jogosultságra is. Hogy melyikre és milyen formában, az Öntől függ.
Ön jelenleg a FOGYASZTÓ üzleti szinten áll. Korlátozás nélkül rendelhet az elérhető (raktár-készleten lévő) pálinkáink közül. Első feladat: keresse meg kedvencét! Most szólunk: nehéz lesz!
Ha már rendelt 5 palack pálinkát - akár egyszerre, akár egyesével, akár egy fajtát, akár mindből egyet – máris teljesítette azt a feladatot, amivel előre léphet a következő üzleti szintünkre.
De emellett még meg is hívjuk Önt és kísérőjét egy Aranyharmat Pálinkakóstoló Estre, aminek keretében megismerkedhet cégünkkel, hallhat terveinkről, és még meg is kóstolhatja azokat a párlatokat, amik azt várják, hogy forgalomba hozzuk! Tehát az elsők között lehet!

„Az út egyenes, a cél világos!”